Vill du vara med i världens största förändringsprojekt? Våra kunder vill ha mer av våra tjänster och vi behöver därför bli fler. Just nu söker vi en PR-konsult med erfarenhet av politisk påverkan.

* * *

Globaliseringen, digitaliseringen och den ökande förståelsen för hållbarhet påverkar företag och samhällen i grunden. Befintliga affärsmodeller faller och nya krävs. Framtidens vinnare har kunskap om hur de minskar sin påverkan på vår planet och bidrar till vårt samhälle. De vet att det också skapar nya affärsmöjligheter.

Vi på 2050 har en tydlig målbild i vår vision ”Goda affärer på en planet i balans”. Vi arbetar för att det som är bra för klimat och miljö också ska vara bra för affärerna. Vi tar fram affärs- och hållbarhetsstrategier, marknads- och miljöanalyser samt hållbarhetsredovisningar. Vi bedriver opinionsbildning och politisk påverkan för effektiva miljöstyrmedel. Våra kunder finns bland de 67 % av företagen som ser affärsfördelar med tuffare miljökrav (enligt undersökning av Demoskop), det vill säga allt från stora globala företag till mindre lokala. Vi arbetar också med myndigheter, forskare och civilsamhället.

Våra kunder vill ha mer av våra tjänster och vi behöver därför bli fler. Just nu söker vi en PR-konsult med erfarenhet av politisk påverkan. Du är en snabb och skicklig skribent och orienterar dig hemtamt mellan departement och riksdag. Du förstår också hur företagen stärks genom en tuffare miljöpolitik och hur de kan synliggöra sin roll i samhället.

Har du minst tio års arbetslivserfarenhet, starkt samhällsengagemang och vill vara med och stärka svenska företags konkurrenskraft genom att vässa deras miljöengagemang kan vi vara rätt ställe för dig! Har du dessutom konsulterfarenhet är det ett extra plus.

Mejla din ansökan i form av personligt brev och cv till markus.ekelund@2050.se, helst redan idag. Ange vilket av våra kontor du söker till: Stockholm, Linköping eller Göteborg. Eller vill du kanske öppna ett nytt kontor på annan plats i Europa?

Publicerat på tisdag augusti 30, 2016