Nu söker vi dig som vill vara med på förändringsresan mot ett mer hållbart samhälle. Globaliseringen, digitaliseringen och den ökande förståelsen för hållbarhet påverkar företag och samhällen i grunden. Befintliga affärsmodeller faller och nya krävs. Framtidens vinnare har kunskap om hur de minskar sin påverkan på vår planet och bidrar till vårt samhälle. De vet att det också skapar nya affärsmöjligheter.

Vi på 2050 har en tydlig målbild i vår vision ”Goda affärer på en planet i balans”. Vi arbetar för att det som är bra för klimat och miljö också är bra för affärerna. Vi tar fram affärs- och hållbarhetsstrategier, marknads- och miljöanalyser och hållbarhetsredovisningar. Vi bedriver opinionsbildning och politisk påverkan för effektiva miljöstyrmedel. Våra kunder finns bland de 67 % av företagen som ser affärsfördelar med tuffare miljökrav (enligt undersökning av Demoskop), det vill säga allt från stora globala företag till mindre lokala. Vi arbetar också med myndigheter, forskare och civilsamhället. Läs mer om 2050 på vår webbplats.

Våra kunder vill ha mer av våra tjänster och vi behöver därför bli fler. Bland annat behöver vi konsulter till vårt nystartade Malmökontor.

Du har minst tio års arbetslivserfarenhet, starkt samhälls- och miljöengagemang och vill vara med och stärka svenska företags konkurrenskraft genom fler gröna affärer och ett starkt hållbarhetsarbete.

Just nu letar vi framför allt efter dig som har erfarenhet av:

  • Affärsutveckling eller verksamhetsutveckling
  • Hållbarhetsfrågor
  • Livsmedelsindustri eller life science

Du har ett bra nätverk i Malmö/Skåne och en viss nybyggarådra. Du har ett starkt eget driv och har du dessutom konsulterfarenhet är det ett extra plus.

Mejla din ansökan i form av personligt brev och cv till lina.wiles@2050.se helst redan idag. Rekrytering sker löpande.

Publicerat på måndag februari 27, 2017