Lediga tjänster

2050 söker kommunikationskonsult

Vill du hjälpa företag och organisationer att påskynda sin klimatomställning? 2050 söker nu en kommunikationskonsult som vill vara en del av världens största förändringsprojekt.

2050 arbetar med att hjälpa våra kunder öka sin lönsamhet genom att skynda på sin klimatomställning. Vi bidrar med affärsutveckling, analys och kommunikationstjänster för att öka våra uppdragsgivares lönsamhet genom en ökad hållbarhet. Arbetet sker i gränslandet mellan politik, forskning och näringsliv.

Våra tjänster är efterfrågade och vi behöver bli fler, därför söker vi nu en kommunikationskonsult. Du är en duktig skribent och van vid att arbeta med diverse webbverktyg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av sociala medier. En känsla för noggrannhet och kvalité är ett krav. I arbetsuppgifterna ingår att skriva pressmeddelanden, debattartiklar och publicera nyheter på webb och på sociala medier. Du delar 2050:s vision ”Goda affärer på en planet i balans”.

Du har nyligen avslutat en utbildning inom journalistik, statsvetenskap eller liknande. Vi uppskattar ditt driv och 2050:s arbetsklimat gör att du utvecklas.

Mejla din ansökan i form av personligt brev och cv till Markus Ekelund, vd, på markus.ekelund@2050.se